Λιόνα Λιούις: Η Μεταμόρφωσή Tης Θυμίζει Lady Gaga;

Το πριν, το σήμερα και το μέλλον της ποπ σταρ

Λιόνα Λούις
To στιλ της Λιόνα Λιούις έχει περάσει από αρκετά στάδια. Αφού ξεπέρασε το «χρυσό κανόνα» που απαιτούσε red carpet εμφανίσεις βασισμένες στις πολυτελείς τουαλέτες με την υπογραφή των μεγάλων σχεδιαστών μόδας, η Λιόνα φαίνεται πως ακολουθεί τα χνάρια των ποπ σταρ όπως η Lady Gaga, η Ριάνα και η Μπιγιονσέ που κυριαρχούν στη μουσική βιομηχανία φορώντας πιο ιδιαίτερα και παιχνιδιάρικα outifits. 

H Λιόνα Λιούις με τουαλέτα Roberto Cavalli το καλοκαίρι του 2010 σε πάρτι του σχεδιαστή.

Κατά την πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας του Τζάστιν Μπίμπερ, «Never Say Never», στο Λος Άντζελες, η 25χρονη πρώην νικήτρια του «X-Factor», πειραματίστηκε ακόμη περισσότερο με το στιλ της. Μάλιστα, επέδειξε ακόμη ένα ταλέντο της, καθώς σχεδίασε η ίδια το συγκεκριμένο σύνολο που φόρεσε εκείνη τη βραδιά. Ταυτόχρονα, παρουσίασε και το νέο της look στα μαλλιά, τα οποία απέκτησαν σκούρα απόχρωση, sleek προφίλ και αφέλειες. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι φαίνεται πως έχει κάνει αισθητική επέμβαση στη μύτη αλλά και στο στήθος της, το οποίο φαίνεται αρκετά μεγαλύτερο, παρότι ο εκπρόσωπός της αρνήθηκε πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Mε Alexander McQueen το Φεβρουάριο του 2010.

Παρότι αρκετοί βιάστηκαν να πουν ότι θυμίζει τη Lady Gaga, αξίζει να θυμηθούμε πως στο παρελθόν κάποιες εκκεντρικές εμφανίσεις της Λιόνα θα μπορούσαν να έχουν ως πηγή έμπνευσης την Gaga — όχι όμως αυτή τη φορά, καθώς το stylish σύνολό της και το xτένισμά της δεν θυμίζουν σε τίποτα την 24χρονη ποπ σταρ. Ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας αποκάλυψε πως επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική της σειρά με οικολογικά ρούχα στο άμεσο μέλλον. Η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο Twitter πως σχεδίασε και την τουαλέτα που φόρεσε στα Grammy.

Με Vivienne Westwood σύνολο το Νοέμβριο του 2009. Τότε η Λιόνα είχε σε ξανθιά απόχρωση τα μαλλιά της και ήταν εμφανώς πιο ζουμερή απ’ ό, τι τώρα.

Stylista says: Όσο και αν οι κακές γλώσσες της σόουμπιζ σχολιάζουν ότι η Λιόνα κοπιάρει τη Lagy Gaga, η μοναδική ομοιότητα στο στιλ των δύο είναι η εμφάνισή τους με διαφορά ενός μήνα με δαντελένια λεπτομέρεια στο πρόσωπο (πρώτα το τόλμησε η Gaga και μετά από ένα μήνα η Λιόνα).

Leona VS Gaga

 ΠΗΓΗ YUPI.GR